Társasjátékok Ünnepe: 2014. november 29-30. (szombat-vasárnap)

A Társasjátékok Ünnepe 2014-ban november 29-én és 30-án (szombat – vasárnap) kerül megrendezésre a Lurdy Ház Konferencia Központjában. Több mint száz asztalon lesz lehetőség kipróbálni a legjobb magyar és külföldi logikai, taktikai, stratégiai és családi társasjátékokat. Számos szervezet, egyesület és játékkiadó vesz részt az eseményen, ahol hozzáértő játékmesterek segítenek eligazodni a több száz társasjáték között. Így mindenki megtalálhatja a neki való játékot, akár családdal, barátokkal vagy egyedül érkezik, tapasztalt játékos vagy csak most ismerkedik (újra) a társasjátékok világával. 2012-ben közel 300 versenyző és érdeklődő volt jelen, tavaly ez a szám ár meghaladta a 700 főt. Idén 1200-1500 főre számítunk a hétvégén.
Időpont: 2014 november 29. (szombat) 10.00-20.00 – november 30. (vasárnap) 10.00-20.00
Helyszín: Lurdy Ház, 1097 Könyves Kálmán körút 12-14

Belépő (napi jegy):
Felnőtt – 1200 Ft
Gyerek (14-ig) – 800 Ft
Családi (2 felnőtt + 2 gyerek) – 2800 Ft

(cikkünk folytatódik a plakát után!)

Gyere el Te is a Társasjátékok Ünnepére!

A társasjáték már nem a Gazdálkodj okosan-t, a Ki nevet a végén-t vagy a Monopoly-t jelenti. Az elmúlt évtizedben Magyarországon is elterjedtek azok a kiváló, modern társasjátékok, melyek ezt az ősi szórakozási formát ismét divatba hozták. Aki játszott már Dixittel, Catannal, Dominionnal vagy Carcassone-nal, megtapasztalhatta azt a különleges élményt, amit digitális világunkba ezek a kézzel fogható, igényes játékok nyújtani tudnak.

A Társasjátékok Ünnepe az ország legnagyobb társasjátékos fesztiválja! Több száz kipróbálható játék várja az érdeklődőket a klasszikusoktól kezdve, a legújabb társasjátékokon át az igazi különlegességekig. Szakértő játékmesterek segítenek eligazodni a világ legjobb játékai között. Az idei nemzetközi társasjáték újdonságok széles palettája is kipróbálható.

További programok

• Előadások- neves előadók a társasjátékok fejlődéséről, történetéről
  • Játékvásár – Számtalan logikai, családi és összetett társasjáték kedvezményes áron
  • Tombola – Minden belépőhöz tombola szelvény