Olympiai selejtező a Társasjáték Fiesztán

Vegyetek részt a Társasjátékos Olympia selejtezőjén a június 3-ai Társasjáték Fiesztán vagy a Dobble versenyen és nyerjetek értékes nyereményt!

A Csokonai Művelődési Házban kerül megrendezésre a szezonzáró Társasjáték Fieszta, ahol nem csak a legjobb gémklubos játékokkal ismerkedhettek meg ill. játszhattok, de a Compaya, a Delta Vision, az A-Games és a Keller&Mayer újdonságaival is.

Ha már játszotok, mérjétek össze tudásotokat másokéval, és így értékes nyereményekre tehettek szert! Aki részt vesz (és jól szerepel) a helyszínen zajló, 7 Csoda: Párbaj, Kingdomino vagy Ticket to Ride: Európa versenyeken, nem csak vásárlási utalványt nyerhet, de egyszersmind a regisztrált partikkal a Társasjátékos Olympia selejtezőjén is indul! Továbbá indulhattok Dobble versenyen is, mely nem Olympiai versenyszám, hanem a helyszínen rendezett bajnokság.

Gyere el a

• 11:00-kor induló Dobble* (minimum 6 fő esetén indítjuk)
  • 10:30-kor induló 7 Csoda: Párbaj (minimum 4 fő esetén indítjuk)
  • 12:30-kor induló Ticket to Ride: Európa / (minimum 6 fő esetén indítjuk)
  • 14:30-kor induló Kingdomino (minimum 4 fő esetén indítjuk)

versenyekre, és ha élvezed a játékot, gyűjts később is pontokat az Olympia selejtezői szakaszában, a GameRelation honlapján!

A Fiesztán lezajló bajnokságok első, második és harmadik helyezettjei 3000, 2000 ill. 1000 forintos Gondolkodó vásárlási utalványt nyernek a fent jelezett minimális résztvevőszám esetén), amit a helyszínen a Gémklub társasjáték-vásárán vagy a Gémklub-Gondolkodó, illetve Gémklub boltokban használhatnak fel.

Ne feledjétek: ha részt akartok venni a versenyen, minimum negyed órával a verseny kezdete előtt regisztrálnotok kell!

* A Dobble nem Olympiai versenyszám, és így a verseny nem olympiai selejtező, hanem  a helyszínen rendezett bajnokság.

A szervezők a versenykiírás módosításának jogát fenntartják.

Amennyiben szeretnéd, hogy a versenyen lejátszott partijaid beleszámítsanak a Társasjátékos Olympia selejtezőjébe, regisztrálj a GameRelation honlapján vagy mobil app-ján, hogy a verseny játékmesterei hitelesíteni tudják az eredményeidet!
(A regisztrációhoz mobiltelefonra vagy lap-top-ra lesz szükséged, a helyszínen ingyenes wi-fi lesz elérhető.)

Versenyszabályzat

Versenyszám Dobble 7 Csoda: Párbaj Ticket to Ride: Európa Kingdomino
Regisztráció 10:45-11:00 10:15-10:30 12:15-12:30 14:15-14:30
Versenyző / parti 3 2 3 2

Mind a négy versenyszámra igaz, hogy a regisztrálók számától függően döntjük el, hogy hány körös lesz a bajnokság.

Dobble: A fordulók számát a regisztráció után a szervezők az első forduló előtt kihirdetik. Minden fordulóban a versenyzők a szervezők által kisorsolt módon ülnek asztalhoz, és a Torony játékmóddal játsszák le a fordulót. Minden forduló végén, mindenki összeszámolja a megszerzett kártyáinak számát, ez lesz a fordulóban szerzett pontszáma. Ezt a pontszámot a szervezők rögzítik, majd új fordulót hirdetnek. A versenyt a legtöbb pontot gyűjtő játékos nyeri. Döntetlen esetén a döntetlen helyzetben álló játékosok egy újabb fordulóval döntik el, hogy ki nyerte a versenyt.

7 Csoda: Párbaj: A verseny három fordulóból áll. Minden fordulóban a versenyzők a szervezők által kisorsolt módon ülnek asztalhoz. A győzelem 3 pontot, a döntetlen 2 pontot, a vereség 1 pont ér. Három forduló után a legtöbb pontot szerző játékos nyeri a versenyt. Döntetlen esetén a játékosok egy döntő játékkal döntik el a verseny eredményét.

Ticket to Ride: Európa: A verseny két fordulós. Mindkét fordulóban a versenyzők a szervezők által sorsolt csoportokra oszlanak, és játszanak le egy-egy játékot. A lejátszott játék után a versenyzők bediktálják az elért pontszámukat a szervezőknek. A második forduló végén az a játékos nyeri a versenyt, aki a két fordulóból a legtöbb pontot érte el. Döntetlen esetén az a játékos nyer, akinek a két fordulóban elért pontszámának különbsége kisebb.

Kingdomino: A verseny három fordulóból áll. Minden fordulóban a versenyzők a szervezők által kisorsolt módon ülnek asztalhoz. A győzelem 3 pontot, a döntetlen 2 pontot, a vereség 1 pont ér. Három forduló után a legtöbb pontot szerző játékos nyeri a versenyt. Döntetlen esetén a játékosok egy döntő játékkal döntik el a verseny eredményét.