Az alapítvány kuratóriuma

Az Alapítvány kuratóriumát felnőttképzésben, tehetséggondozásban és oktatásban aktívan résztvevő pedagógusok és szakemberek működtetik. Kuratóriumi tagságuk mindennapi munkájuk elismerése és folytatása is egyben.

A kuratórium elnöke: Schiff Ágnes
Felnőttképzések és önismereti tanfolyamok szervezője, kézműves klubok vezetője. Ezen tevékenységeiben kiemelten foglalkozott hátrányos helyzetű diákokkal, hiperaktív gyerekekkel; kreativitással próbálta önmaguk, értékeik megismerését segíteni. 1991-ben megalapítja az Aranytű Szakiskolát, amely 2010 óta Pentelei Molnár János Szakiskola néven működik. 2005-ben Várhegyi György Díjat kap évtizedes munkásságáért.

A Nebuló Iskola-játéktár referense: Aczél Zoltán
A dunaújvárosi játékklub megalapítója. Eredeti foglalkozása könyvrestaurátor, de 1990-től, saját műhelyének beindítása mellett játékfejlesztéssel is foglalkozott. Hét éves svájci és németországi élete folyamán több társasjátéka jelent meg külföldön. 2001-ben megalapítja a Gémklub Kft.-t, mely nem csak társasjátékok forgalmazásával foglalkozik, de célul tűzte ki a magyarországi játékfejlesztés felkarolását, erősítését.

A Játékegyetem referense: Jesztl József
Tehetséggondozó pedagógus és játékismereti előadó. Végzettsége szerint szociálpedagógus, de folyamatosan bővíti ismereteit – képesített rekreációs sportoktató, szociokultúrális animátor, mese-terapeuta. Számos sport- és játékesemény szervezésében vesz részt. Rendszeresen vesz részt hazai és külföldi, társasjátékokkal kapcsolatos továbbképzéseken, illetve itthon maga is tart játékpedagógiai képzéseket („Játékismeret a tehetséggondozásban”). Aczél Zoltánnal karöltve fejlesztik és terjesztik hazánkban a társasjátékpedagógiát, 2011-ben közös projektjüknek, a Játéktár programnak a Nemzeti Erőforrások Minisztériuma volt a fővédnöke.