Közeleg az idei Ünnep – már csak egy hónap!

Közeleg az idei Ünnep – már csak egy hónap!

Annak érdekében, hogy minden látogató kellemesen szórakozhasson, és mindenkiben pozitív emléket hagyjon az Ünnep, olvassátok el az alábbi, a rendezvényre vonatkozó szabályokat:

1. A belépőjegy teljes ára a Nebuló XXI. Alapítvány (adószám: 18110049-1-43) alapító okiratban meghatározott közhasznú tevékenységére fordítódik.

2. A rendezvényre belépők a beléptetés során karszalagot kapnak. A karszalagot kérjük a rendezvény teljes ideje alatt viselni. A karszalag az adott napon belül korlátlan számú belépésre jogosít, azonban át nem ruházható. Kétnapos jegy külön vásárlása esetén azonban csak a szombati, első belépésnél kapnaka látogatók karszalagot. Kérjük, hogy őrizd meg, hogy vasárnap is beléphess.

3. Kérjük, hogy add be a ruhatárba a kabátod , hogy kényelmesen mozoghass
a rendezvény területén . Kérjük, hogy a rendezvény termeiben, a játékok közelében ne fogyassz sem ételt, sem italt.

4. A rendezvényről videófelvétel és fotók készülnek. A jegy megvásárlásával beleegyezel, hogy a rendezvényről készült videófelvételeket és fotókat a rendezvény szervezője és a rendezvény főtámogatói szabadon felhasználhassák különböző médiacsatornákon a következő évekbeli Társasjátékok Ünnepe rendezvények beharangozásához és a társasjátékok, a társasjátékozás népszerűsítéséhez.

5. Ha a Társasjátékok Ünnepe rendezvénnyel kapcsolatban kérdésed vagy észrevételed merül fel, kérjük, fordulj az Infopultnál vagy a kölcsönzőkben dolgozó fehérpólós segítőkhöz.

6. Az egyes programok részvételi feltételeit, játákszabályait, nevezési lapját a programfüzetben találod, tovább a rendezvény helyszínén is olvashatod, ill. az 5-ös pontban jelzett személyek segítenek, ha kérdésed van.

7. Kérjük, vigyázz értékeidre a rendezvény területén! Ezekért a szervezők nem tudnak felelősséget vállalni. 

8. Amennyiben gyerek(ek)kel érkezel, kérünk, hogy ne hagyd (őket) felügyelet nélkül.

Kellemes időtöltést kívánunk!
a Szervezők