Legfontosabb eredményeink

2011-ben Jesztl József, tehetséggondozó szociálpedagógus, aki a Tudor Alapítvány Józsefvárosi Tehetséggondozó Műhely vezetőjeként fejlesztette ki a társasjáték-pedagógia elvét, közös projektbe kezdett az Alapítvány vezetőjével, Aczél Zoltánnal. A Játéktár program nem csak a társasjáték-pedagógiát szerette volna minél szélesebb körökkel megismertetni, de jó pár iskolába egy „társasjáték-pedagógia kezdőcsomagot” is eljuttatott. A projekt fővédnöke a Nemzeti Erőforrások Minisztériuma volt, és a programban az iskolák pályázati úton vetettek részt.

2015-ben már negyedik alkalommal szervezte meg az Alapítvány a Társasjátékok Ünnepét, mely az oktatási rendszer kereteiből kilépve, szélesebb rétegek – és nem csak gyermekek, hanem egész családok és felnőttek – számára mutatta be a társasjátékok világát.

A Társasjátékok Ünnepe ad minden évben otthont a Társasjátékok Olympiájának, amely az ország több városában működő társasjátékos klubok játékosainak ad lehetőséget, hogy a klubokban lebonyolított selejtezőkből kikerülő legjobb csapatok egy döntő keretében mérhessék össze tudásukat.