TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE idén is a Lurdy-ban, 2018. november 10-11-én!

A Nebuló XXI. Alapítvány főszervezésében, a Gémklub és a Piatnik főtámogatásával 2018. november 10-11-én, immár 7. alkalommal, a Lurdy Ház Konferenciaközpontjában kerül megrendezésre a TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE® rendezvény.
A TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE® a modern családi, felnőtt és gyerekjátékok országos fesztiválja. Az eseményen sok társasjátékkiadó és -forgalmazó, társasjátékos szervezet és egyesület képviselteti magát.

Ezen a hétvégén közel 400 asztalon, 7 teremben lesz lehetősége a résztvevőknek kipróbálni kiváló hazai és külföldi logikai-, stratégiai-, parti-, családi- és gyerektársasjátékokat. A TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPÉN® a társasjátékos egyesületek és kiadók szakavatott játékmesterei segítenek eligazodni a számtalan társasjáték között. A bemutatott játékok jelentős része a helyszínen kedvezményesen meg is vásárolható. A látványos játékbemutatók mellett különféle helyi versenyeken is indulhatnak az érdeklődők, de itt kerül megrendezésre a Társasjátékos Olympia döntője is.

A november 10.-i áthelyezett munkanap miatt a rendezvény szombaton a szokásos időben 10.00 órakor nyit, de azok kedvéért, akik aznap nem tudják szabaddá tenni magukat, meghosszabbított esti nyitva tartással 21.00 óráig várja a társasjátékok rajongóit!

A részletes programról és a kedvezményes jegyelővételről hamarosan további tájékoztatást adunk.

Találkozzunk idén is a TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPÉN®, november 10-11-én, a Lurdy Házban!