2017-ben is várunk a TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPÉN!

Idén is megrendezzük, a korábbi évek hagyományaihoz hűen november utolsó hétvégéjén a Társasjátékok Ünnepét!

A Nebuló XXI. Alapítvány főszervezésében, a Gémklub és a Piatnik főtámogatásával 2017. november 25-26-én, immár 6. alkalommal, a Lurdy Ház Konferenciaközpontjában kerül megrendezésre a TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE rendezvény. A TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE a modern családi és felnőtt játékok országos fesztiválja. Az eseményen sok játékkiadó és -forgalmazó, társasjátékos szervezet és egyesület képviselteti magát.

Ezen a hétvégén több mint 300 asztalon, 6 teremben lesz lehetősége a résztvevőknek kipróbálni kiváló hazai és külföldi logikai-, stratégiai-, parti-, családi- és gyerektársasjátékokat. A TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPÉN közel 60 játékmester segít eligazodni a számtalan társasjáték között. A bemutatott játékok egy jelentős része a helyszínen kedvezményesen meg is vásárolható. A látványos játékbemutatók mellett különféle helyi versenyeken is indulhatnak az érdeklődők.

A rendezvény keretén belül kerül sor az idei TÁRSASJÁTÉKOS OLYMPIA versenysorozat döntőjére is. A TÁRSASJÁTÉKOS OLYMPIÁ-n a következő hat versenyszámban mérettetnek meg az ország legjobb társasjátékosai: 7 Csoda: Párbaj, Cartagena, Century – Fűszerút, Glüx, Kingdomino, Vikingdoms. Az országos döntőkön minden versenyszámból kétszemélyes játszmákra készülhetnek a versenyzők.

A TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE családok számára kiváló alkalmat teremt a karácsonyra ráhangolódásra, felkészülésre. Az igazi társasjátékosoknak, a gémereknek pedig az év várva-várt társasjátékos találkozója.

Jegyek elővételben, kedvezményesen júliustól vásárolhatók.

Találkozzunk idén is a TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPÉN, november 25-26-án, a Lurdy Házban!